Žena iz senke o kojoj je retko pričala! Ovo je rođena sestra Verice Rakočević!

od strane | avg 7, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Malo ko zna da modna kreatorka Verica Rakočević ima rođenog brata i sestru.

Oni se gotovo nikad ne pojavljuju u javnosti, a sada su na mrežama objavili fotografiju na kojoj su Verica, njena sestra Slavica i Elena Karaman, kreatorkina ćerka.

Njih tri su pozirale u kafiću, a neverovatno je koliko liče i jedina razlika je ta što je Verica plavuša, a njena sestra ima tamnu kosu i šiške.

Inače, kako je jednom prilikom objavila, njen brat Ljuba je najmlađi od njih troje i njen veliki ponos, dok je samo jednom prilikom pričala o svojoj sestri Slavici.

Foto: Instagram printscreen

 

Imala sam tri godine kada se moja sestra Slavica rodila. Majka je otišla u prodavnicu, a ja sam se probudila. Želela sam da izađem napolje. Bila su zaključana vrata i ja sad ne znam kako ću. Razbila sam rukom prozor i htela kolevku i sestru da iznesem, pa da ja skočim za njom. Nisam, naravno, mogla sa tri i po godine da podignem kolevku. Ne znam kako sam se kroz to staklo provukla. I dan danas imam ogroman ožiljak na stomaku. Skočila sam kroz prozor, to je bila prizemna kuća. Sećam se slike – krenula je da šiklja krv, ja držim rukom. Majka me ugledala i odmah je ispustila kese – prisetila se Verica u jednoj emisiji.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs