Željko Obradović: Razmišljamo o još jednim pojačanju

od strane | okt 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Trener crno-belih je nakon pobede na premijeri nove sezone u ABA ligi poručio da se igrači još prilagođavaju i da će verovatno uskoro biti i novih lica u ekipi.

Košarkaši Partizana savladali su Mornar rezultatom 110:78 na domaćem terenu, a šef stručnog štaba imao je razloga za zadovoljstvo.

Drago mi je što smo ugostili naše prijatelje iz Bara. Pokušali smo da pripremimo utakmicu na najbolji mogući način i uspeli smo u tome. Raspodelili smo minutažu i na kraju pobedili. Fer i sportska utakmica, čestitke igračima – rekao je Obradović.

On je dodao i da ne isključuje mogućnost dolaska još pojačanja.

Razmišljamo o još jednom pojačanju, ali ovo su trenutno igrači koje imam na raspolaganju – dodao je Obradović.

Najtrofejniji evropski stručnjak dotakao se i novajlija iz Amerike – Kaminskog i Doužera.

Prilagođavaju se, to je proces. U pitanju su igrači koji imaju kvalitet, nije mi sa njima teško. Mislim da će puno da pomognu ekipi – naglasio je Žoc.

Krilnog centra Zeka Ledeja nije bilo na parketu protiv Mornara, pa su se i navijači crno-belih zbog toga zabrinuli.

Sve je u redu sa Ledejom. Vodili smo računa o svim momcima, želeo sam da odmorim Zeka. Pred nama su teška gostovanja, dobra stvar je deliti minutažu – zaključio je Obradović.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs