„Želim da pevam sa Vendi na šabačkom vašaru“ Mimi Mercedez bi pod šatru, o saradnji sa JK rekla samo jedno (VIDEO)

od strane | mar 18, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Reperka je u svom stilu govorila na brojne estradne teme, a istakla je da je posebno ponosna da tekstove koje je pisala za Jelenu Karleušu.

Mimi Mercedez pojavila se večeras na promociji Nikolije Jovanović, a tom prilikom osvrnula se na saradnju sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom.

– Saradnja sa Karleušom je bila najbolja od svih koje sam imala. Apsolutno! To sam rekla već sto puta. Mnogo mi je drago što sam joj pisala tekstove.

Foto: profimedia

 

Mimi je poslednjih dana kritikovala objavu Marije Šerifović nakon „Pesme za Evroviziju“, a sada je prokomentarisala njen susret sa drugom članicom žirija, Sajsi MC.

– Susret sa Sajsi je prošao super. Bilo mi je bezveze što ljudi predstavljaju da među nama postoji sukob. Mariju Šerifović nisam upoznala, niti je srela, ali mi je bio bezveze njen potez. Od svih učesnika bih i ja poslala Teya Doru na „Evroviziju“.

Foto: Tanja Andric

 

Naposletku, otkrila je da bi volela da zapeva u duetu sa Vesnom Vukelić Vendi, i to ni manje ni više nego na vašaru u Šapcu.

– Vendi je uradila remiks moje pesme „Patike za trčanje“ i to je dobro pomenuti. Volela bih da se pojavim na šabačkom vašaru sa njom. To bi bilo savršeno…

Ceo intervju Mimi Mercedez pogledajte u videu ispod.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs