Zaustavili su njegov automobil i tražili novac, a onda su s noževima ušli unutra! Ovo su detalji zločina u Molerovoj ulici! (VIDEO)

od strane | avg 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Mladić N.K (20) povređen je večeras na Vračaru. Kako saznajemo, policija je nakon prijave došla na lice mesta i zatekla mladića i njegovu rođaku S.V. (31).

Oni su izjavili su da je ispred njihovog automobila stao njima nepoznat mladić i da su na zadnje sedište navodno ušla dva mlađa muškarca sa noževima u rukama i zatražili novac. Zatim je mladić N.K. izašao iz automobila, a jedan od napadača ubo ga je nožem u desnu butinu – kaže naš izvor.

Kako dodaje, nakon toga su im 3 mlađa muškarca oduzela im dokumenta, novac i telefon ranjenog mladića i pobegli kroz Molerovu ulicu.

Policija intenzivno radi na identifikaciji napadača istraga je u toku.

Kako se može videti na licu mesta, policija obavlja uviđaj, a u jednom trenutku šlep služba odnela je automobil u kojem se, kako se pretpostavlja sve odigralo.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs