Zašto se muškarci okreću za drugim ženama? Ekspert za veze daje odgovor koji će vas iznenaditi

od strane | avg 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Stručnjak za partnerske odnose, Slađana Trikić ističe da se muškarci za devojkama okreću instinktivno.

Većina žena je doživela da, u njenom prisustvu, muškarac sa kojim je u vezi, pogleda neku drugu ženu. Uglavnom te žene takav čin smatraju nepoštovanjem i često se oko toga povede polemika ili svađa

Međutim, Slađana Trikić, transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, otkriva zašto ovo ne bi trebalo da vam smeta:

Foto: Shutterstock

muškarac gleda drugu ženu

– Ovde je pre svega važno da razumemo jednu bitnu razliku između muškaraca i žena, a to je da su muškarci na početku pre svega privučeni tim vizuelnim momentom, znači izgledom žene. Dok žena, kada vidi privlačnog muškarca, ona je tada zainteresovana da dalje upoznaje njegovu ličnost. To je jedna suštinska razlika između muškaraca i žena. Znači, na početku su muškarci pre svega, da kažemo privučeni i uzbuđeni zbog tog vizuelnog, a žena je više zainteresovana da upoznaje ličnost muškarca, međutim, kako vreme odmiče i kako veza odmiče, kako se veza razvija, muškarac postaje sve više zainteresovan i sve više počinje da ga uzbuđuje zapravo taj unutrašnji deo ličnosti žene – navodi Slađana i dodaje:

Foto: Shutterstock

svađa

– Kod žene se dešava obrnuto. Što bolje upoznaje muškarca i što joj se više sviđa njegova ličnost, ona će sve više osećati strast prema njemu, uzbuđenje i želju uopšte za intimnim kontaktom. Žena koja nije upoznata sa ovom razlikom između muškaraca i žena, zaista može imati veliki problem, kada njen partner pogleda neku drugu ili se okrene za nekom drugom ženom i ona se tada može osećati neprivlačno i povređeno. Zaista je važno da ovo razumete, da muškarci to rade instinktivno – zaključuje Slađana. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs