Zablistala u belom! Sofija Vergara procvetala posle razvoda (FOTO)

od strane | avg 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Glumica Sofija Vergara pojavila se na TV snimanju u Kaliforniji zablistavši u beloj odeći, osvežena posle odmora.

Sofija Vergara je došla na snimanje popularnog TV programa „Ja imam talenat“, u kom je član žirija. Odabrala je belu modnu kombinaciju.

Obukla je belu košulju sa kratkim rukavima i bele pantalone. Ovu kombinaciju upotpunila je belim sandalma na visoku štiklu. 

Ponela je i efektnu, veliku tamno zelenu četvrtastu torbu kuće Dior. Čitav izgled upotpunila je naočarima za sunce mačkastog oblika. Dugu negovanu kosu je pustila da slobodno pada.

Vergara nije skidala osmeh sa lica pokazavši da se raduje novoj sezoni popularnog programa u kome ocenjuje talentovane ljude i uživa u njihovim nastupima.

Takođe je pokazala da su teški dani iza nje. Ona se, naime, nedavno razvela od Džoa Manganijela nakon osam godina braka. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs