Za jedan dan rođeno 10 beba! U ovom gradu u Srbiji dogodio se pravi bebi bum! (FOTO)

od strane | sep 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sudeći po broju novorođenih beba rode su kroz Šumadiju ovih dana u punom letu.

Nakon Kragujevca gde je juče zabeležen bebi bum, sada prelepe vesti stižu iz porodilišta u Čačku. Tokom protekla 24 sata rođeno je deset beba – šest dečaka i četiri devojičice.

– Svi porođaji su protekli uredno, bilo ih je i carskim rezom i prirodnim putem. Trenutno je u porodilištu čak 28 porodilja, a kapacitet je 30. Sve majke i bebe su dobro – rekao je dr Aleksandar Urošević, načelnik ginekologije.

Foto: Rina.rs

 

On je istakao ako se nastavi ovakav prilv porođaja broj beba će biti malo iznad proseka, što su sjajne vesti.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs