Vozi trotinet, diže zastavu, igra košarku… Da li ste ikada videli talentovanijeg papagaja? (VIDEO)

od strane | avg 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Već smo znali da papagaji mogu da nauče određeni fond reči, ali da voze bicikl, trotinet i igraju košarku ili idu u kupovinu, baš i nismo.

Kada se radi o kućnim ljubimcima, mnogi se odlučuju za papagaje. Nema sumnje da umeju da budu veoma umiljati, da nauče da vam jedu iz ruke ili stoje na ramenu. 

Međutim, sigurni smo da niste znali da mogu da se izdresiraju čak i bolje od pojedinih pasa. 

Nedavno smo naišli na snimak ovog mališana, koji je pravi talenat za sve. 

Ume da vozi bicikl, ide u kupovinu, čuva pare u kasici prasici, ali to nije sve. Pored toga, vozi i trotinet, podiže zastavu, igra košarku, baca đubre i pravi kolutove.

– Ajde sada nas nauči, kako si to njega naučio. 

– Najpametnija ptica ikada. 

– Sledeći korak, naći će posao i plaćati kiriju. 

– Pametniji od mnogih ljudi – bili su samo neki od komentara. 

Kako on to sve izvodi, možete pogledati u snimku sa početka teksta. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs