(VIDEO) Ukrajina džabe slavi, stiže brutalan ruski odgovor! Džonson saopštio Kijevu katastrofalne vesti!

od strane | sep 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ruski dronovi eliminisaće operativno-taktičke sisteme ATACMS, koje SAD planiraju da prebace u Ukrajinu čim budu na prvoj liniji fronta, rekao je bivši analitičar CIA Lari Džonson na Jutjub kanalu „Dialogue Works“.

– One neće promeniti situaciju na bojnom polju. Njihov domet je oko 350 kilometara. Ove rakete mogu da pogode duboko u rusku teritoriju samo ako se približe liniji fronta. Što bliže budu na liniji fronta, to će postati ranjiviji, a onda će ih uništiti ruski dronovi rekao je ekspert.

Prema njegovim rečima, Zapad zapravo više ne zna šta dalje. Iskreno se nadao da će Ukrajina pobediti Rusiju, ali se desilo suprotno i sada SAD na sve moguće načine pokušavaju da povrate Oružane snage Ukrajine u funkcionalno stanje, smatra Džonson.

Kako je ranije primetio bivši američki vojni obaveštajac Skot Riter, ruske instalacije za elektronsko ratovanje će moći da potisnu sisteme za navođenje raketa ATACMS ako Zapad odluči da ih prebaci ukrajinskoj vojsci. Prema njegovim rečima, Pentagon je dobro svestan da Moskva može da presreće granate ove modifikacije.

Ove nedelje je list Fajnenšel tajms, pozivajući se na neimenovane izvore, izvestio da je američki predsednik Džo Bajden odlučio da Ukrajini isporuči operativno-taktičke sisteme ATACMS. Prema pisanju medija, Vašington će poslati mali broj takvih projektila ukrajinskim oružanim snagama.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs