(VIDEO) Teodora Džehverović se samozadovoljavala na nastupu, fanovi poručili: „Snimi pornić!“

od strane | avg 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Neprikladno ponašanje pevačice Teodore Džehverović na nastupu izazvalo je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Teodora Džehverović pojavila se u „Zvezdama Granda“ kao tinejdžerka, kada se u smernim haljinicama takmičila pesmama „lakih nota“. Od tada je prošlo mnogo godina, a Džehverovićeva danas više nije devojčica, a još je manje smerna. 

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

Pevačica je danas poznata po seksepilnim fotografijama, lascivnim kostimima i provokativnom ponašanju koje je, prema komentarima na društvenim mrežama, neretko na granici dobrog ukusa. 

Da Teodora često ume da pređe granicu, govori i video-zapis na Tik Toku sa jednog od pevačicinih nastupa, na kojem se uvija, pohotno liže prst, te dodiruje po međunožju.

Komentari ispod snimka su se samo nizali, a čini se, većini se nije dopalo razuzdano ponašanje mlade Pančevke. 

– „Snimi pornić Džehvi“, „Zgadio mi se život“, „Pornićarka“, „Dosadna je više sa ovim“…

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs