(VIDEO) Tajkunski novinar otkrio istinu: Šta briga Šolaka za ulje i brašno

od strane | sep 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Tajkunski novinar Zoran Kesić pokušao je da bude duhovit sprdajući se na račun države i narode, a zapravo je otkrio istinu o tajkunu Draganu Šolaku.

U svojoj emisiji na Novoj S, Kesić je pokušao da izvrgne ruglu mere koje je država donela za smanjenje inflacije, ali je zapravo potvrdio da Šolaka, ali i njegovog opozicionog kolegu Dragana Đilasa, ne zanimaju cene ulja, brašna i drugih osnovnih životnih namirnica.

Šolaka bi obradovala samo kad bi pojeftinili Fulam ili Aston Vila – kaže Kesić u jednom trenutku komentarišući gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji Pink.

Tako je Kesić zapravo otkrio suštu istinu: Šta briga Šolaka za ulje i brašno, njega bi obradovalo samo da pojeftini nešto na šta baca milijarde otetih evra!

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs