(VIDEO) Ovo nemojte propustiti! Takve mašine retko se viđaju!

od strane | sep 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ulicama Paraćina ove subote prodefilovaće automobili kakve su neki viđali samo na filmovima. U organizaciji Auto moto klub „Pomoravlje“ održava se peti Međunradni oldtajmer skup.

Kako je paraćinski Kanal M najavio Dejan Stević, predsednik Auto moto klub „Pomoravlje“ okupljanje će početi od 9 sati na velikom parkingu Sportskog centra SFS Borac u Nemanjinoj ulici, u podne je svečano otvaranje, a najlepši deo – defile gradskim ulicama predviđeno je od 14 sati. 

– Posetioci će imati priliku da vide automobile i motore proizvedene pre pedeset i više godina. Imaćemo „pontijaka“, „forda mustanga“, brojne primerke „mercedesa“ i „BMW-a“, „sitroena“, renoa“ kao i proizvođača sa Istoka Evrope koji spadaju u kategoriju starovremenskih – kaže Savić.

Domaćini očekuju goste iz svih krajeva Srbije, Republike Srpske, ali i Grčke, Bugarske, Rumunije koji dovoze kabriolet iz 1938. godine, ali i još neke retke i jedinstvene mašine za kojima žude pravi ljubitelji automobila…  

Pogledajte šta vas još tamo očekuje: 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs