(VIDEO) Neobična žurka u Nišu! Gosti ne znaju šta ih čeka! Svi u belom, crveni tepih, a slavljenica je poznata i po ovome!

od strane | sep 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U jednom niškom restoranu večeras se održava gala žurka! Nišlijka Jelena Rupar okupila je na jednom mestu najbliže i prijatelje da sa njima proslavi 40. rođendan a pre pet godina tako je slavila i svoj razvod braka!!!

Uz slogan „Dobro došli u moju petu deceniju“ slavljenica je sa čašom šampanjca pozirala mnogobrojnim fotoreporterima i dočekivala zvanice.

Mnogi od njih i ne znaju šta ih čeka, jer, kako nezvanično saznajemo, biće to žurka puna iznenađenja i plesnih tačaka, a za organizaciju je zadužena ekipa profesionalaca. 

Jelena je, podsetimo, pre pet godina na sličan način šokirala svoje prijatelje i rođake, žurkom „Trauma“ kada je slavila svoj razvod, a iste večeri objavila i da će postati mama. 

Pogledajte „zagrevanje“:

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs