(VIDEO) „Nekome bih pucala u glavu!“ Stravične pretnje Milene Kačavende se orile „Elitom“, ovako nešto dosad nije viđeno

od strane | sep 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Učenica rijaliti programa „Elita“, Milena Kačavenda, ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem pred kamerama.

„Kuma nacionale“ Milena Kačavenda postala je deo rijaliti programa „Elita“ i otad ne prestaje da šokira gledaoce svojim ponašanjem. Ona je sada otišla korak dalje, pa je otvoreno zapretila prisutnima u „Beloj kući“ da bi im „pucala u glavu“ jer su joj, kako kaže, ukrali kafu. 

Naime, Milena se našla u kuhinji i prala je sudove, dok se jedna od njenih cimerki naglas požalila da je kafa koju je tu ostavila naprasno nestala, što je bivšu prijateljicu Ane Ćurčić vidno izbacilo iz takta.

Ko je uzeo kafu, alo?! Svi su odneli, je l’? Ne mogu da verujem, kakvi debili, ja bih ovde nekome pucala u glavu! Bolje da ćutim – vikala je Kačavenda, što su kamere zabeležile, a u komentarima ispod snimka koji kruži internetom nisu imali lepe reči.

„Za samo sedam dana je pokazala ko je i šta je“, „Kakva uličarka, ovakve reči ne priliče ni njoj ni njenim godinama“, „Glumi mafijaša, prevarant težak“, „Kuma će tek da pokaže svoje pravo lice“, „Smehotres od žene“ – samo su neki od komentara.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Srbija

Da se proba

Da li znate šta je đubek? Italijani mogu da nam zavide!

Oni su svoj život posvetili Bogu, svaki dan provode u molitvi, ali i u obavljanju teških poljoprivrednih poslova. Monasi Pravoslavne eparhije Niške iz manastira Sukovo, u okolini Pirota, nadaleko su poznati kao vredni stočari, a na manastirskom imanju imaju tridesetak grla krava i svoju sopstvenu mlekaru.

Opširnije

Izvor: Informer.rs