(VIDEO) Isplivao hit snimak Putina, mreže gore! Do sada neviđeno izdanje ruskog lidera, ovo morate pogledati!

od strane | sep 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Do sada neviđen snimak ruskog predsednika Vladimira Putina (71) iz mladosti uzburkao je društvene mreže.

Snimak je navodno nastao početkom devedesetih godina prošlog veka.

Na snimku iz arhive vidi se mladi Putin u trenerci i majici na bretele kako igra stoni tenis i pikado sa svojim tadašnjim šefom Anatolijem Sobčakom koji je tada bio gradonačelnik Sankt Peterburga.

Snimak je navodno nastao tokom putovanja u Finsku.

U drugom delu vidi se kako ručaju u velikom društvu u seoskoj kući.

Privatni snimak, koji je objavio finski portal YLE, navodno je nastao u drvenoj vili koja je bila u vlasništvu finske kompanije „Thomesto“ koja je uvozila drvnu građu iz Rusije.

Vila se nalazi na ostrvu Torso na južnoj obali Finske.

Sobčak je naravno u centru pažnje dok Putin nije mnogo pričao.

– Šta bi se dogodilo da milion i po Rusa pređe granicu sa Finskom – čuje se u jednom trenutku Vladimir Putin kako priča.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs