(VIDEO) Došao je tiho na prstima! Seve na Mikonosu sa poznatim Turčinom!

od strane | jul 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Severina Vučković ove godine puni baterije na jednom od najluksuznijih letovališta u Grčkoj.

Sudeći prema njenim fotografijama na društvenim mrežama, Severina se odmara trenutno na Mikonosu na jednom od poznatijih i elitnijih mesta u Grčkoj.

Foto: Instagram/printscreen

 

Umesto fotografije sa plaže, pevačica je sve iznenadila objavom, na kojoj možemo videti da je na Mikonosu srela jednog od najpoznatijih Turčina.

Severina je objavila fotografiju sa poznatim turskim kuvarom Nusretom Gokčeom, poznatijim kao Salt Bae.

– Došao je tiho na prstima – napisala je Severina ispod fotografije koje je za kratko vreme oduševila mnoge.

Inače, turski kuvar ima lanac restorana širom sveta, a poznat je visokim cenama koje mnogi smatraju neosnovanim, a već neko vreme je jedan od omraženijih ljudi u svetu poznatih.

Izazvao je skandal na Svetskom prvenstvu u fudbalu prošle godine kada je sišao na teren, slikao se sa argentinskim igračima i otimao im pehar iz ruku.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs