Vanda demantovala da boluje od leukemije!

od strane | jul 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Vanda Nara demantovala glasine o bolesti.

Nedavno su argentinski novinari preneli vest kako Vanda Nara, supruga Maura Ikardija, boluje od leukemije. Međutim, ona je danas putem društvenih mreža oštro demantovala sve glasine i dodala kako je u bolnici boravila kako bi odradila rutinske medicinske preglede uoči putovanja, jer, kako kaže, to radi svake godine. 

Argentinci su otišli korak dalje pa se pojavila informacija da je Mauro Ikardi odmah spakovao Vanda Naru i odveo je na lečenje u Italiju. Ipak, kako kaže poznata manekenka, a već neko vreme i „fudbalski agent“ sve je bila laž. 

– Kao i sve majke trudila sam se da sakrijem svoje strahove i strepnje od svoje dece. Pogotovo što još uvek nije bilo tačne dijagnoze. Nažalost, od novinara sam dobila dijagnozu koju nemam. Tada nije prošlo ni 24 sata od mog prvog pregleda. Moja deca su uvek sve razumela, uvek razgovaram sa njim i ovo ne bi bio izuzetak. Međutim, ja bih to uradila nakon više rezultata i studija – navela je Vanda Nara.

Zahvalila se Vanda na porukama podrške koje je dobijala nakon što su mediji preneli vest o njenoj bolesti. 

Podsećamo, Vanda Nara je bila supruga Maksija Lopeza, dugogodišnjeg prijatelja Maura Ikardija pre nego što se „smuvala“ sa argentinskim fudbalerom. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Vesti

Politika

Nebojša Bakarec: Izvanredne izmene Zakona o planiranju i izgradnji – Otključana gradilišta i nove investicije!

Juče je u Skupštini Srbije završena rasprava o Zakonu o planiranju i izgradnji. Glavni ciljevi izmena ovog sistemskog Zakona su ubrzanje procesa izdavanja građevinskih dozvola, uvođenjem elektronskog sistema za izdavanje građevinskih dozvola, obezbeđenje veće transparentnosti postupka, usaglašavanje predmetnih propisa sa propisima EU, i promocija zelene gradnje i e-mobilnosti. Ovaj zakon konačno rešava problem komunističkog i dosovskog anahronizma zvanog konverzija, koji ne postoji nigde u Evropi, a ni u ostatku sveta. Bivše komunističke države koje su uvele konverziju, brzo i odavno su odustale od nje. Zakon je sistemski i nije pisan ni po čijoj meri, nije pisan za bilo kog pojedinca ili interesnu grupu, niti je pisan protiv bilo koga. Sjajni ministar Goran Vesić i njegov tim, su praktično napisali novi zakon, primeren vremenu u kome živimo.

Opširnije

Izvor: Informer.rs