Valja izdržati Granadu! Vučić o pritiscima koji slede narednih meseci zbog KiM

od strane | okt 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija morati da trpi probleme i muke zbog dešavanja na severu Kosova naredih mesec, dva.

Valja izdržati i ono što predstoji u Granadi – rekao je predsednik Srbije gostujući na TV Hepi, a povodom predstojećeg Trećeg samita Evropske politič­ke zajednice koji se 5. ok­tobra održava u Španiji.

To će biti prvi susret Vučića sa najvažnijim liderima političkog zapada posle dešavanja na se­veru Kosova i Metohije i gde se očekuju do sada najjači pritisci na njega.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs