(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Sablasne scene unutrašnjosti dvorane lede krv u žilama! Hitne službe iznose tela nakon masakra u Moskvi

od strane | mar 22, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Jezive scene u Moskvi…

U Moskvi se dogodio teroristički napad u kom je, prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, ubijeno i povređeno na desetine ljudi.

Sve je počelo kada su ljudi u maskirnim uniformama upali u prizemlje zgrade i otvorili vatru iz automatskog oružja. Mediji su preneli da je u trenutku napada u dvorani bilo 6.200 ljudi. To je broj ulaznica koji je prodat za koncert benda „Piknik“. Inače, kapacitet kale je 9.500.

Odgovornost za napad je preuzeo ISIS, a ruski mediji prenose da je požar lokalizovan. Među brojnim snimcima koji kruže društvenim mrežama pojavio se i jedan u kojem stoji opis“Prvi snimak Krokus hale posle napada“. Na njemu se vidi kako hitne službe iznose žrtve, hala je puna dima.

sledeća vest

Izbori 2024

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Opširnije

Izvor: Informer.rs