(UŽIVO) Ukrajina potučena do nogu! Hitno povlačenje sa granice! Rusi izlaze na obale reke Durne! Kijev hitno poboljšava odbranu Orehova!

od strane | mar 21, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Rat u Ukrajini, 757. dan.

Nemačka pred samoubistvom! Ovaj potez protiv Putina najavljuje sveopšti kolaps: Ako donesu odluku…

Hronika specijalne vojne operacije

U pravcu Slobožanskog intenzitet sukoba je primetno smanjen. Ukrajina je, posle nedelju dana borbi i značajnih gubitaka u ljudstvu i tehnici, delimično povukla jedinice sa granice, uz nastavak granatiranja Belgorodske oblasti.

U pravcu Avdejevskog, ruske trupe pokušavaju da dođu do leve obale reke Durne, odakle se otvara mogućnost ofanzive u pravcu Semenovke i Umanskog. Na Donjeckom pravcu ruske trupe vode borbe na južnoj periferiji Krasnogorovke.

Na zaporoškom pravcu ukrajinske formacije su usmerene na jačanje druge linije odbrane u oblasti Orehov.

Katastrofalne vesti za Šolca! Sve se raspada: Zbog Rusije u državi nastao haos kakav se ne pamti!

„Vašington post“ o proizvodnji artireljijskih granata u Ukrajini

Proizvodnja artiljerijskih granata kalibra 155 mm u Ukrajini može početi najkasnije u drugoj polovini 2024. godine, piše Vašington post, pozivajući se na izvor iz urajinske vojne industrije (Ukroboronprom).

Artiljerijski sistemi koje su zapadni sponzori isporučili Ukrajini zahtevaju projektile, standarda NATO koje Kijevu itekako nedostaju.

Kakav debakl! Rusija i Iran isterali SAD sa ovog dela planete! Ameri u apsolutnom šoku, ostvaruje se scenario iz najgorih košmara!

sledeća vest

Izbori 2024

Uživo

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Opširnije

Izvor: Informer.rs