Upozorenje RHMZ: Danas se pazite, vreme će biti opasno! Sreda naročito problematična!

od strane | jul 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će maksimalna temperatura u većini mesta danas biti od 34 do 37 stepeni Celzijusa, dok će sutra u centralnoj i južnoj Srbiji biti još toplije – od 37 do 40 stepeni.

RHMZ je upozorio i na naglu promenu vremena u utorak krajem dana na severu zemlje, a u sredu i u ostalim krajevima, uz kišu, pljuskove, grmljavinu i pad temperature za oko 15 stepeni. 

U zoni grmljavinskih razvoja očekuju se grad, kao i olujni vetar koji kratkotrajno može dostizati i udare orkanske jačine, preko 28 m/s.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs