Ukrajincima ovo nije trebalo! Stići će ih Putinov bes nakon napada u Moskvi!

od strane | mar 25, 2024 | Vesti | 0 Komentara

„Oružane snage Rusije drže inicijativu duž cele linije frtonta u zoni specijalne operacije, kontraofanziva Oružanih snaga Ukrajine je propala“, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom sastanka o merama preduzetim nakon terorističkog napada u Krokus siti holu.

Predsednik je napomenuo da bi teroristički napad 22. marta mogao da bude karika u nizu pokušaja onih koji se od 2014. godine bore protiv Rusije od strane režima u Kijevu da zastraše građane Rusije.

Šef države je istakao da nacisti nikada nisu oklevali da koriste „najprljavija i najnehumanija sredstva“ za postizanje svojih ciljeva, posebno kada je njihova kontraofanziva propala.

– Oružane snage Rusije drže inicijativu duž cele linije borbenog dodira i sve mere koje neprijatelj preduzima da stabilizuje front ne donose uspeh – naglasio je Putin.

Foto: printscreen

Putinov sazvao sastanak

Ranije je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu primetio porast slučajeva dezerterstva u Oružanim snagama Ukrajine u pozadini velikih gubitaka. Ministar je takođe primetio da je pljačka civila rasprostranjena na teritoriji pod kontrolom Ukrajine.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs