U suzama proslavila sopstveni rođendan! Milica Todorović napravila ludu žurku, pa je savladale emocije kada je ugledala ovo!

od strane | okt 13, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Milica Todorović sinoć je u jednom luksuznom lokalu u Beogradu proslavila svoj 33. rođendan, a od sreće se u jednom trenutku i rasplakala.

Naime, Milica je u društvu svojih najmilijih proslavila rođendan, a na slavlju joj je pevala pevačica Indira Radić, koja je atmosferu dovela do usijanja.

U tom momentu su stigli torta i šampanjac za Milicu, što je nju raznežilo, pa se rasplakala, a Indira ju je sve vreme grlila.

Na proslavili Miličinog rođendana su bile i pojedine njene kolege, među kojima su Ilda Šaulić, kum i kolega Stevan Anđelković, zatim i frizer Stevan Radivojević u društvu pevačice Marine Visković.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs