U Srbiju stigao novi trend sa tik-toka! Evo šta jedu devojke za veće grudi

od strane | jul 30, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Devojke u Srbiji, verovali ili ne, masovno su počele da jedu polen kako bi imale veće grudi!

Naime, društvena mreža tik-tok preplavljena je snimcima na kojima se devojke hvale kako jedu ovu namirnicu i kako im se grudi povećavaju iz nedelje u nedelju. Prema njihovim rečima, najbolji rezultati se vide nakon meseca dana korišćenja ovog preparata. 

 
Profesor dr fizičke hemije Svetlana Stanišić kaže za Informer televiziju da u poslednje vreme farmaceuti dosta novca zarađuju na razne suplemente, jer se uvek pojav neki novi trend.

Najveći problem je što mi ne možemo da znamo šta je unutra. Što se tiče polena, mi ne možemo da tvrdimo niti postoji dokaz da on deluje na rast grudi. Problem sa tim dodacima je što neki imaju palcebo efekat, a neki su veoma štetni. Uglavnom od njih stradaju jetra i bubrezi i to ne može da se vidi. Tek kada se urade neke biohemijske analize. Koliko ja znam, med i propolis,koriste se za imunitet i kod nekih infekcija – objašnjava prof. dr Stanišić. 

Pored prof. dr Stanišić, gosti u našem Info jutru bili su i estetski hirurg Marijan Novaković i psiholog Snežana Repac. U videu ispod pogledajte šta su još rekli o današnjoj temi. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs