U Parizu možete popiti espreso koji košta jedan evro!

od strane | avg 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U Parizu je ove godine napravljena karta kafića u kojima espreso možete popiti po ceni od jednog evra.

Uprkos tome što je Pariz jedan od najskupljih gradova na svetu, kafa po ceni od jednog evra može se naći u mnogim lokalnim kafićima. 

U maju ove godine proširena je interaktivna karta koja obuhvata veliki broj kafića. Ova karta je nastala pre deset godina, a nedavno je obnovljena.

Jedan od lokala u njoj je General Beuret. To je jedan od oko 80 manjih kafea u centru Pariza koji još uvek poslužuju espreso po povoljnoj ceni od 1 evra.

 – Mi smo jedan od lokalnih barova u susedstvu i imamo mnogo stalnih gostiju koji dolaze iz mnogo razloga –  kaže Emili Džoli Nikols, dvadesetsedmogodišnja vlasnica.

Činjenica da je kafa samo 1 evro omogućava da naš pult uvek bude pun klijenata koji dolaze pre posla – dodala je Nikols.

Foto: Shuterstock

 

Ove godine se nastavlja proširenje korisne mape na kojoj su kafići koji nude kafu za 1 evro. 

Gradsko veće Pariza pozvalo je svoje pratioce na društvenim mrežama da ih obaveste koji kafei i bistroi u Parizu još uvek nude kafu za 1 evro.

I dalje nam je potrebna vaša pomoć: podelite svoja omiljena mesta! – objavljeno je na veb-stranici Gradskog veća Pariza.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs