Tribine u Pazaru ispražnjene! Meč se nastavio, ali i dalje je napeto (VIDEO)

od strane | okt 7, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Skoro sat vremena trajao je prekid na stadionu kraj Jošanice.

Utakmica između Novog Pazara i Vojvodine u okviru 11. kola Superlige nastavljena je nakon što je ispražnjena severna tribina, na kojoj su bile smeštene najvatrenije pristalice domaćeg tima!

Razlog je taj što su navijači plavo-belih već u 10. minutu, pri rezultatu 0:0, počeli da bacaju pirotehnička sredstva na teren. Jedna petarda je pogodila i pukla baš pored golmana i kapitena Novopazaraca, Nikole Mirkovića (32), dok je druga eksplodirala kod nogu štopera Abdulaja Sisea (27).

Iskusni čuvar mreže odmah je pao na zemlju i zatražio lekarsku pomoć. Glavni arbitar Srđan Jovanović je ubrzo povukao sve aktere meča u svlačionicu, a posle razgovora sa delegatom i komisijom domaće ekipe, odlučeno je da se potpuno isprazni sporna tribina iza gola, sa koje su doletele petarde.

U međuvremenu su golman Mirković i prva zvezda domaćeg tima Adem Ljajić (32) otišli da popričaju i sa vođama navijača, kako ne bi bilo problema prilikom pražnjenja.

Sve to trajalo je oko sat vremena. Uz napomenu da su rezervisti i članovi stručnih štabova zamenili klupe, pa su Novosađani sada bliži delu koji je prazan.

Inače, na Gradskom stadionu je pred početak ovog duela bilo 5.500 gledalaca na tribinama, među kojima i oko 100 pristalica Vojvodine.

Zbog još jednog u nizu incidenta navijača, nema sumnje da Novi Pazar očekuje i žestoka kazna.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs