Totalna eskalacija! Pentagon izdao hitno saopštenje: Poslaćemo Izraelu sve što je potrebno za odbranu

od strane | okt 7, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Američki sekretar za odbranu Lojd Ostin rekao je danas da će Sjedinjene Države raditi na obezbeđivanju da Izrael „ima ono što mu je potrebno da se brani“.

U narednim danima Ministarstvo odbrane će raditi na tome da Izrael ima ono što mu je potrebno da se brani i zaštiti civile od neselektivnog nasilja i terorizma – naveo je Ostin u saopštenju.

On je izrazio saučešće porodicama nastradalih

On je dodao da pomno prati razvoj događaja i da američka privrženost „pravu Izraela da se brani ostaje nepokolebljiva“, prenosi dpa.

Ostin je izrazio saučešće porodicama poginulih „u ovom gnusnom napadu na civile“.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs