Topalko kupio luksuzni brod! Iskeširao kao za stan u Beogradu, a evo koje mu je ime dao!

od strane | avg 13, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevač Milan Topalović Topalko straveni je ribolovac i zaljubljenik u prirodu, a tokom letnjih dana koristi svaki trenutak da provede u svojoj oazi mira na luksuznom brodu koji poseduje.

Ovaj brod koji nosi naziv „Helena“ po njegovoj jedinici koji je uredio po svom ukusu i potrebama, a sada je pokazao kako izgleda unutrašnjost plovila.

Sa zadnje strane nalazi sto i klupe na otvorenom odakle se ulazi u ful opremljeni deo u kome se Topalko potrudio da ništa ne fali.

Foto: prinstscreen

 

U kabini broda se nalazi kuhinja, kupatilo zatim dva kreveta za odmor, i jedan veliki bračni krevet za spavanje kao i sto za ručavanje koji je izrđen od najfinijeg drveta, a kako je istakao prodaje ga za 100.000 evra.

Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava. Sve ostalo su želje… Ali želje su izvor patnje, što više želite, više patite – istakao je svojevremeno Topalko koji je svoj život promenio preko noći:

– Ceo život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Ceo život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja, valjda treba i ja da uživam. Sad ću samo da uživam, snimam lepe pesme, pecam – doneo je odluku i život nastavio na reci, a svoju novu plutajuću kuću sredio je do perfekcije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs