To je naša tajna srećnog braka! Voditeljka tvrdi da već 7 godina ne spava u krevetu sa mužem (FOTO)

od strane | avg 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Edvina Bartolomju, australijska voditeljka, otkrila je da suprug i ona nisu mogli da se usklade što se spavanja tiče, pa su odlučili da ne dele zajednički krevet.

Australijska voditeljka Edvina Bartolomju otkrila je da ne deli isti krevet sa suprugom i da to smatra „tajnom njihovog srećnog braka“. Ova 39-godišnjakinja kaže da su ona i suprug Nil Varko počeli da spavaju odvojeno pre sedam godina.

– Kada sam ustajala za posao, on bi se mučio da zaspi, pa smo odlučili da pokušamo da spavamo u odvojenim sobama – napisala je u kolumni za Njuz Korp Australija.

Kada su dobili decu, nastavilo se.

– Spavala bih sa bebom u sobi, a on bi se rano probudio i preuzeo. U vezi smo deset godina, u braku pet, i to očigledno funkcioniše – dodala je ona.

Pre 1950-ih, odvojeni kreveti su obično smatrani zdravijom opcijom za spavanje za parove, ali su kasnije počeli da se vide kao znak bračnih poteškoća. Neki poznati parovi poput Dejvida i Viktorije Bekam i Gvinet Paltrou i supruga Breda Falčaka, navodno takođe spavaju odvojeno.

– Postoje istraživanja koja sugerišu da odvojeno spavanje poboljšava komunikaciju, čini nas manje razdražljivim i empatičnijim – kaže psiholog Rejčel Vojzi.

Ona takođe dodaje da odvojeno spavanje može poboljšati seksualni život para, zbog povećanog osećaja romantike i želje.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs