Tijani Dapčević puno srce! Pevačica ponosna na sina, najviše je raduje jedna stvar!

od strane | okt 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Tijana Dapčević kaže da je njen sin Vuk krenuo njenim stopama!

Naime, naslednik Tijane Dapčević rešio je da njegov životni poziv bude muzika, ali se za razliku od majke bavi produkcijom.

Pevačica ističe da je ponosna na sina Vuka koji na svom kanalu ima preko milion pregleda i fanova:

– Zanima ga produkicija, ima svoj profil, tu predstavlja svoju muziku, ima svoje fanove i preko mlion slušalaca – kaže pevačica i dodaje:

– Zanima ga muzika što je meni mnogo drago, bavi se produkcijom i to je meni od presudnog značaja da tako u mladim godinama zna šta hoće i čime želi da se bavi.

Foto: Instagram

 

Tijana priznaje da je Vuk već sada ostavrio zapažene rezultate, a ponosno ističe da će se uskoro pojaviti na jednom međunarodnom festivalu.

Sada ide na neki festival, a pošto je maloletan idu i mama i tata u Amsterdam, na festival fonk muzike koju on radi, izuzetno je popularan u krugovima te muzike. Ponosna sam majka – priznala je ona.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs