Težak bezobrazluk! Mađarski provokator žestoko udario na Srbe

od strane | okt 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Defanzivni vezista Fehervara izgleda ima neke neraščišćene račune sa Srbima, koje je bezobrazno isprozivao nakon jučerašnje utakmice

Fudbaleri Srbije poraženi su u Budimpešti od Mađarske i tako znatno zakomplikovali put ka Evropskom prvenstvu! Domaća selekcija slavila je sa 2:1 (2:1), a njeni igrači i navijači učinili su sve da se Dušan Tadić i saigrači u komšiluku osećaju kao na – neprijateljskoj teritoriji!

Foto: EPA

 

Uostalom, o tome najbolje govori bezobrazno ponašanje, za vreme i posle meča, defanzivnog veziste mađarskog nacionalnog tima i tamošnjeg Fehervara, Žolta Kalmara (28). Ovaj fudbaler, nezavidne karijere, po završetku susreta nepotrebno je zakuvao, udarivši sa leđa Nemanju Gudelja, a potom i ušavši u klinč sa Vanjom Milinković-Savićem.

Uličarsko ponašanje i maniri nisu prošli kod arbitara, pa je Kalmar po završetku meča dobio crveni karton. Ipak, nešto su mu Srbi očigledno skrivili, pa ih je žestoko isprozivao po završetku susreta.

– Ne znam šta bi trebalo da uradimo kako bismo dobili poštovanje od ovakvih timova. U nama je proradio inat: čitali smo šta su rekli kad su dolazili u Budimpeštu. Stigli su ovde arogantni, a vratili su se kući bez bodova – poručio je Kalmar.

Uostalom, koji to fudbaleri pred bilo koji meč kažu da idu na noge rivalu da izgube? Biće da je jedino Kalmar izgubio kompas, pa je sada navukao gnev svih srpskih navijača na sebe. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs