Tetovažu na guzi svi komentarišu! Skinula se najatraktivnija fudbalerka sveta! (FOTO)

od strane | sep 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Za one koji ne znaju, Ališa Leman je jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih fudbalerki na svetu.

Reprezentativka Švajcarske, trenutno nastupa za Aston Vilu, razlog je zašto mnogi prate ženski fudbal u poslednje vreme.

Ališa je jedna od najpopularnijih sportistkinja na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati više od 15 miliona ljudi.

– Odrasla sam na selu, igrali smo samo fudbal po ceo dan, to me čini skromnom – kazala je ova atraktivna fudbalerka.

Ponovo je Ališa „zapalila“ Instagram novim, vrelim fotografijama, a mnogi pričaju o tetovaži leptira na njenoj zadnjici.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs