Tamara Kalinić otvoreno o kupovini stana u Beogradu, vereniku, ali i roditeljima koji joj zameraju samo jedno!

od strane | sep 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Poznata influenserka Tamara Kalinić posetila je srpsku prestonicu i tom prilikom progovorila o nizu detalja koje intrigiraju javnost.

Prvo se dotakla svog emotivnog života o kom često govori u svojim vlogovima, ali se ipak trudi da jedan deo zadrži za sebe i svog verenika. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Nisam još udata! Ništa se konkretno ne menja, i ranije smo živeli zajedno, jedino što osetim posle veridbe je ogromna količina ljubavi od drugih ljudi, od porodice, prijatelja – kazala je Tamara Kalinić pred našim kamerama.

Roditelji mi zameraju što ne dolazim češće. Volim da iznenadim prijatelje zato avionskom kartom, samo kažem: „Hajde, dođi do Milana!“. Volim kad ugostim prijatelje – rekla je ona.

Moj život je dosta u koferima, trenutno mi je baza u Milanu, al’ će uskoro možda biti i u Beogradu, kupila bih stan ovde. Znam da štedim, znam da mi ljudi neće verovati… (smeh) Dosta radim, ali stavim sa strane bar 70 posto onoga što zaradim. Ranije je to bilo nemoguće, a sada se trudim zaista da štedim. U ormaru imam i haljine od 20 evra, a najviše trošim na cipele – kazala je Tamara na predstavljanju najmodernijeg projekta u Srbiji koji se nalazi u samom centru Beograda, na Slaviji.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs