Svi se klanjaju Noletu! Aleksa, Vasa, Jović, fudbaleri, teniseri…

od strane | sep 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srpski fudbalski reprezentativci pesmom iz aviona čestitali su najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću osvajanje titule na Ju-Es openu, a pridružili su im se i brojni košarkaši, teniseri i druge javne ličnosti.

Novak Đoković je osvojio rekordnu 24. grend slem titulu  u karijeri, pošto je fenomenalnom igrom u finalu savladao Rusa Danila Medvedeva 6:3, 7:6 (7:5), 6:3.

Krenule su da pljušte čestitke sa svih strana, a među prvima su se oglasili naši fudbaleri, koji su sinoć savladali Litvaniju (3:1) u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Odmah je usledio Noletov odgovor, a bio je oduševljen srpski as podrškom pulena Dragana Stojkovića:

„Hvala vam braćo“ – napisao je Novak uz emodžije srpske zastavee, srca i stegnute pesnice.

Foto: printscreen

 

Brojni košarkaši poput Nikole Jovića, Vase Micića, Alekse Avramovića čestitali su najboljem teniseru svih vremena, a pridružile su se i Đokovićeve kolege Sten Vavrinka, Dona Vekić, Arina Sabalenko i mnogi drugi….

Osvajanjem titule na Ju-Es openu Novak Đoković je „stao uz rame“ sa čuvenom teniserkom Margaret Kort sa ukupno 24 grend slema. Na toj listi, ako se računa i muški i ženski tenis, sledi Serena Vilijams sa 23, pa Rafael Nadal 22…

Svi se slažu da je samo pitanje dana kada će Novak nastaviti da „pomera brojke“.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Srbija

Da se proba

Da li znate šta je đubek? Italijani mogu da nam zavide!

Oni su svoj život posvetili Bogu, svaki dan provode u molitvi, ali i u obavljanju teških poljoprivrednih poslova. Monasi Pravoslavne eparhije Niške iz manastira Sukovo, u okolini Pirota, nadaleko su poznati kao vredni stočari, a na manastirskom imanju imaju tridesetak grla krava i svoju sopstvenu mlekaru.

Opširnije

Izvor: Informer.rs