Sudar kamiona i putničkog vozila: Jedna osoba povređena kod Požege

od strane | okt 9, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jedna osoba povređena je u sudaru kamiona i putničkog vozila na deonici Požega – Užice.

Kako Informer nezvanično saznaje nesreća se dogodila danas oko 14:50 sati u mestu Rasna, opstina Pozega.

Povređena osoba iz putničkog automobila je vozilom Hitne pomoći zbrinuta u bolnici. Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako se nesreća dogodila – rekao je izvor Informera.

Na terenu su bili i vatrogasci iz Požege. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Srbija

Srbija

Jedan od najstarijih Aleksinčana proslavio 101. rođendan! Ovo je njegova tajna! (FOTO)

Dobrivoje Živanović, jedan od najstarijih stanovnika aleksinačke opštine, napunio je minule nedelje 101. godinu. Živanović je rođen 1922. godine, ali u njegovim ličnim dokumentima se navode dva različita datuma – u ličnoj karti 6. oktobar, a u zdravstvenoj knjižici 5. oktobar. Deda Dobrivoje, kako ga svi zovu, kaže da bi trebalo da se ta greška ispravi i upiše jedan datum, a njemu je svejedno koji će biti. Važno je samo, dodaje, da je tačna godina rođenja, a to jeste 1922. godina.

Opširnije

Izvor: Informer.rs