Strava i užas u školi! Učenik doneo nož i počeo redom da ubada, žrtve hitno prevezene u bolnicu!

od strane | sep 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U ruskom selu Krasni Desant, Neklinovski okrug, 15-godišnji učenik je nožem ranio četiri osobe.

Incident je na svojoj Telegram stranici objavio guverner Rostovske oblasti Vasilij Golubev. Napad se dogodio 11. septembra oko 7.30 časova.

– Naoružan nožem i skrivajući lice iza maske, petnaestogodišnji tinejdžer, pokušavajući da uđe u školu, ranio je četiri odrasle osobe – troje zaposlenih i rođaka jednog od učenika – naveo je čelnik regiona.

Na lice mesta su pozvane službe Hitne pomoći. Tinejdžer je odmah priveden. Službenici organa redasu saznali da je on učenik 9. razreda koji pohađa istu školu.

Kako je navedeno, tinejdžer ima mentalni poremećaj.

Specijalisti trenutno rade na licu mesta. Niko od dece nije povređen. Stanje povređenih je lakšeg stepena i njima je ukazana lekarska pomoć.

Pitanje pokretanja krivičnog postupka biće odlučeno u bliskoj budućnosti.

U aprilu 2023. sud u Rusiji je osudio Ilnaza Galjavijeva, koji je izvršio pucnjavu u školi u Kazanju, na doživotni zatvor. Kaznu će izdržavati u popravnoj koloniji Crni delfin u Sol-Ilecku, Orenburška oblast. 

U maju 2021. Galjavjev je oružjem napao učenike i nastavnike kazanske gimnazije broj 175, što je rezultiralo smrću devetoro ljudi, uključujući sedmoro dece. Tokom suđenja, strelac je priznao krivicu i pokajao se za zločin. Sud je takođe zadovoljio građanske tužbe žrtava za naknadu moralne štete u iznosu većem od 120 miliona rubalja.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Srbija

Da se proba

Da li znate šta je đubek? Italijani mogu da nam zavide!

Oni su svoj život posvetili Bogu, svaki dan provode u molitvi, ali i u obavljanju teških poljoprivrednih poslova. Monasi Pravoslavne eparhije Niške iz manastira Sukovo, u okolini Pirota, nadaleko su poznati kao vredni stočari, a na manastirskom imanju imaju tridesetak grla krava i svoju sopstvenu mlekaru.

Opširnije

Izvor: Informer.rs