Stiže veliki vremenski obrt! Danas nas očekuju pljuskovi sa grmljavinom!

od strane | sep 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srbiji danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u pojedinim predelima nas očekuju pljuskovi propraćeni grmljavinom.

Na severu i u Negotinskoj Krajini suvo, u ostalim krajevima ponegde kiša i kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom. 

Vetar slab i umeren, na severu i istoku povremeno i jak, severni i severozapadni.  Najniža temperatura od 13 do 19, najviša od 25 do 29 stepeni.

Foto: printskrin/rhmz

 

U Beogradu promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.  Najniža temperatura oko 18, najviša oko 27 stepeni.

U narednih sedam dana promenljivo oblačno i toplo sa dužim sunčanim intervalima. 

Do ponedeljka moguća kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom, dok se u utorak posle podne i u sredu, uz manji pad temperature, očekuju obilnije padavine na širem području. 

U drugoj polovini sledeće sedmice uglavnom suvo.
 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs