Starac preminuo ispred policijske stanice! Prijavio sina za nasilje, pa od bola svisnuo!

od strane | avg 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sedamdesetčetvorogidšnji muškarac iz Lipovice preminuo je večeras ispred policijske stanice u Pečenjevcu kod Leskovca, odmah nakon što je prijavio nasilje u porodici!

Nesrećni čovek se, kako saznajemo, malo pre tragedije uputio do policije kako bi prijavio da ga je sin napao mačetom i jurio ga njom po dvorištu porodične kuće u rodnom selu.

Nakon što su policajci u obližnjem Pečenjevcu od njega uzeli izjavu, čovek je izašao iz stanice i srušio se ispred nje. Lekari Hitne pomoći su samo mogli da konstatuju smrt. Ispred stanice je trenutno porodica premilog, a situacija je više nego potresna.

Nezvanično, starac je godinama unazad prijavljivao nasilje u porodici, ali niko na to nije reagovao.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs