Srbin odličan na startu Sinsinatija! Lajović počistio Argentinca

od strane | avg 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srpski teniser Dušan Lajović pobedio je na startu mastersa u Sinsinatiju.

Trenutno 66. igrač na ATP listi je večeras u prvom kolu turnira u Ohaju bio bolji od Argentinca Fransiska Serundola sa 6:3; 6:4 posle 73 minuta igre.

Lajović, koji je do glavnog žreba Sinsinatija stigao kroz kvalifikacije, odigrao je još jedan odličan meč, pa ni kiša koja je u drugom setu prekinula duel, nije uspela da ga poremeti.

Srpski igrač je odlično počeo meč i već na startu napravio brejk, koji mu je bio dovoljan da osvoji set. Po istom receptu Lajović je otvorio i drugi set. Odmah je napao servis 21. igrača sveta i uspešno stigao do brejka, a potom je rivalu oduzeo servisu i sedmom gemu i poveo sa ogromnih 5:2.

Umesto da u narednom potvrdi brejk i trijumf, Dušan je propustio meč loptu i dozvolio brejk Argentincu, koji je smanjio na 5:4. Servirao je naš teniser za trijumf, ali je pri vođstvu od 40:15 usledio prekid zbog kiše. Ipak, po povratku na teren Lajović je osvojio potreban poen i prošao u drugu rundu takmičenja. 

Lajović će u narednom kolu igrati protiv Italijana Janika Sinera. 

Pored Dušana, našu zemlju će na mastersu u Sinsinatiju predstavljati Novak Đoković i Miomir Kecmanović.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs