Sramno! Srpski trener dobio otkaz nakon što je čestitao Putinu rođendan

od strane | okt 9, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Trostruki šampion Estonije u futsalu Viimsi FK Smsraha raskinuo je saradnju sa glavnim trenerom Vladimirom Jovanovićem nakon što je srpski stručnjak čestitao rođendan ruskom predsedniku Vladimiru Putinu putem društvenih mreža.

Povodom toga oglasio se predsednik ovog  kluba Andrej Golovin i tom prilikom je objasnio svoj potez.

Raskinuli smo saradnju zbog trenerovog neprimerenog ponašanja na društvenim mrežama – rekao je predsednik kluba Andrej Golovin za ruski portal ERR u intervjuu.

Golovin je rekao da je Jovanovićeva sudbina zapečaćena kada je Vladimiru Putinu čestitao rođendan putem društvenih mreža.

„Živeo dugo imenjače! Srbi i Rusi [su] braća zauvek“, glasila je Jovanovićeva čestitka za Putina.

Predsednik kluba je još naveo  da klub ne može da dozvoli da se trener ponaša tako

Ne možemo sebi priuštiti da se glavni trener ponaša na takav način u vreme dok rat  još traje. Jovanović je rekao da razume odluku kluba. On je dodao da objava na Fejsbuku nije imala političku pozadinu. Znamo da su Srbi mirniji prema našem istočnom susedu i on nije mislio da bi njegova čestitka zaslužila tako oštru reakciju – dodao je Golovin.

Golovin je rekao da je gubitak glavnog trenera pre početka nove sezone veliki problem za klub.

Vladimir Jovanović je preuzeo mesto glavnog trenera Viimsija prošlog decembra, kada je potpisao ugovor na osamnaest meseci.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Srbija

Srbija

Jedan od najstarijih Aleksinčana proslavio 101. rođendan! Ovo je njegova tajna! (FOTO)

Dobrivoje Živanović, jedan od najstarijih stanovnika aleksinačke opštine, napunio je minule nedelje 101. godinu. Živanović je rođen 1922. godine, ali u njegovim ličnim dokumentima se navode dva različita datuma – u ličnoj karti 6. oktobar, a u zdravstvenoj knjižici 5. oktobar. Deda Dobrivoje, kako ga svi zovu, kaže da bi trebalo da se ta greška ispravi i upiše jedan datum, a njemu je svejedno koji će biti. Važno je samo, dodaje, da je tačna godina rođenja, a to jeste 1922. godina.

Opširnije

Izvor: Informer.rs