Sramno! Pljunuo Mesija, nije dobio ni karton (VIDEO)

od strane | okt 13, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Na kvalfikacionoj utakmic za Mundijal 2026. godine, između Argentine i Paragvaja desio se skandal čiji su glavni akteri Lionel Leo Mesi i Antonio Sanabrija

Argentina je meč dobila sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Nikolas Otamendi u trećem minutu susreta.

Ipak, sve je ostalo u senci skandala kada je reprezentativac Paragvaja Antonio Sanabrija ušao u konflikt sa Lionelom Mesijem.

Fudbaler Torina se svađao sa slavnim Argentincom, a onda je zgrozio celu planetu kada ga je pljunuo.

Posle meča Mesi je izjavio da ne zna ko je Sanabrija i da ne želi da mu pridaje značaj.

Rekli su mi u svlačionici da me je neko od njih pljunuo. Ne želim da dajem na značaju tom potezu jer će on ići okolo i pričati o tome što je još gore. On će sebe učiniti poznatim – izjavio je Mesi.

Glavni arbitar meča nije video pomenutu situaciju pa je igrač Torina prošao bez kartona, ali moguće je da će određenu kaznu dobiti naknadno.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs