Spektakl u Primeri! Barselona gubila 2:0, pa za osam minuta zgazila Seltu!

od strane | sep 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ne može bez spektakla kada igraju ova dva tima, ko god da je domaćin

Utakmice Barselone i Selte u poslednjih desetak godina po pravilu predstavljaju spektakl, a tako je bilo i večeras na stadionu „Monžuik“!

Foto: EPA

 

Gosti iz Viga, za koje je igrao srpski fudbaler Mihailo Ristić, bili su nadomak podviga i pobede nad aktuelnim šampionom Španije. Vodili su sa 2:0, nakon golova Jorgena Larsena i Anastasiosa Duvikasa. Grk je postigao drugi gol u 76. minutu i delovalo je da će gosti u Vigo odneti tri boda, ali onda je usledio neverovatan preokret!

Prvo je Robert Levandovski u 81. minutu vratio Barsu sa ruba provalije i smanjio na 2:1, a onda je pet minuta kasnije, u 86. izjednačio na 2:2. Osećalo se u vazduhu da ekipa Ćavija Ernandeza može do potpunog preokreta i to se dogodilo u 89. minutu. Žoao Kanselo je fantastično reagovao na asistenciju Gavija i doneo Kataloncima peti trijumf u prvih šest kola Primere.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs