Šok snimak obišao planetu! Ljudi, da li je ovo realno? (VIDEO)

od strane | mar 10, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Snimak sa trening Novaka Đokovića i Janika Sinera obišao je planetu!

Najbolji teniser sveta u prvom kolu na mastersu u Indijan Velsu teže nego što smo očekivali savladao je Australijanca Aleksandra Vukića sa 2:1 (6:2, 5:7, 6:3).

Ali, svet bruji o jednom detalju sa zagrevanja našeg tenisera i  Janika Sinera. Prvi i treći teniser sveta trenirali su u isto vremena na dva različita terena, ali  jedan do drugog. „Tennis TV“ uhvatio je trenutak kada su Srbin i Italijan servirali u istom momentu i na potpuno isti način.

Pogledajte, neverovatno, teško je pronaći razliku!

Jannik Sinner & Novak Djokovic serving at the exact same time 😂

Perfectly in sync.

They couldn’t have planned it better.

pic.twitter.com/Mj5xOVACDA

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) March 9, 2024

Navijači su bili u čudu: „Uradili su istu stvar, isti servis, iskorak, izbačaj“, „Ludilo, sve je sihronizovano“,  „Ovo nisu mogli da se dogovore“, „Neverovatno“, „Ovo je sjajno“, neki su od komentara teniskih fanova na društvenim mrežama.

Foto: tanjug/ap

 

Siner je još jednom pokazao da je mlađa verzija prvog tenisera sveta, o čemu već godinama pričajku brojnu teniski stručnjaci, a  i Novak je rekao da bi Italijan  mogao da ga nasledi

Vidim mnogo kvaliteta kod mladih igrača. Janik Siner definitivno poseduje igru koja je snažna i vrlo kvalitetna. Može se reći da on ima potencijal da postane najbolji igrač na svetu. Siner je definitivno lider novih mladih tenisera, mlađih od generacije Aleksandera Zvereva i Stefanosa Cicipasa, za kojeg mislim i da mnogo ekseperata govori da je sledeći „top, top“ igrač –  rekao je Đoković nedavno.

Foto: profimedia

Novak Đoković

Novaku je meč protiv Australijanca bio prvi meč u Indijan Velsu od 2019. godine. Ovo je bila 400. pobeda našeg tenisera  na turnirima masters serije ne računajući Završni masters što je brojka koju je pre njega ostvario samo Rafael Nadal, koji je i dalje rekorder sa 406 pobeda. U narednom kolu očekuje ga duel sa Lukom Nardijem teniserom koji je kao laki luzer došao iz kvalifikacija u kojima je poražen. Imao je mnogo sreće, jer je u glavom žrebu umesto Tomasa Ečeverija, koji je bio slobodan u prvom kolu, pa je u drugom kolu pobedio Kineza Žižen Žanga 6:3, 3:6, 6:3.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs