Snimak karambola na Vidikovcu! Prevrnut automobil, vozaču ukazuju pomoć

od strane | mar 27, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Na Vidikovcu se danas dogodila saobraćajna nezgoda i to nakon što je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom koje se zatim prevrnulo na krov.

Na Instagram stranici „Moj_beo_grad_“ objavljen je snimak sa mesta nezgode na kom se vidi prevrnut automobil, ali i prolaznici koji ukazuju pomoć povređenom vozaču.

Nije poznato kako je došlo do nezgode i šta je prethodilo karambolu.

Takođe ne zna se stepen povreda vozača. Pričinjena je i veća materijalna šteta.

Policija je na terenu, uviđaj je u toku, a nakon toga biće poznato više detalja vezanih za ovaj udes.

sledeća vest

TV

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs