Slavlje u domu Nadežde i Tome: Biljićeva podelila srećne vesti i emotivne kadrove (FOTO)

od strane | mar 12, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica je povodom sinovljevog rođendana podelila emotivne kadrove.

Nadežda Biljić i njen partner Toma Panić danas imaju poseban razlog za slavlje.

Naime, njihovom sinu Longu je rođendan.

Dečak je napunio četiri godine i konačno uživa u detinjstvu, nakon teške borbe kroz koju je prolazio kao tek rođena beba.

Ponosni roditelji podelilu su sreću sa svima i posvetili mu najdivnije reči:

– Od samog tvog rođenja mi smo ti poželeli dug i srećan život, a ti, sine, živi svoj život. Srećan rođendan našem Longu. Vole te mama i tata! – poručili su mu roditelji uz predivan snimak sa emotivnim trenucima malog Longa.

sledeća vest

Društvo

Doneta revolucionarna presuda u Srbiji! Ani vraćaju zamrznute embrione tri godine posle smrti supruga

Prošlo je tri godine od kako je suprug Ane Mladenović Marković (46), preminuo od posledica koronavirusa, a embrioni koje su njih dvoje zamrzli u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, su prema Zakonu o biomedicinski potpomognutoj oplodnji (BMPO) još 2022. bili spremni za spaljivanje. Međutim, Ana je odlučila da se bori za svoje potomstvo i tužila je kliniku, jer joj je muž u nasleđe ostavio njihove embrione, a po Zakonu o nasleđivanju, ustanova je u obavezi da ih vrati. Posle niza različitih presuda i žalbi, od 2021. do danas, Viši sud je doneo konačnu odluku, da embrioni pripadaju majci – Ani.

Planeta

Bože, u kakvom svetu živimo?!

Izgubili smo bitku, distopijska budućnost je stigla! AI, skeneri dlanova, prepoznavanje lica, čipovanje mozga… Šta je sledeće?!

Ljudi često kažu da ako se ništa ne učini da se to zaustavi, svet će u nekom trenutku u budućnosti postati distopijska noćna mora. Međutim, realnost je da smo već tu. Samo u poslednjih nekoliko godina, napredak u stvarima kao što su AI (veštačka inteligencija), sistemi bezgotovinskog plaćanja, i još mnogo toga, desio se tako brzo da bi se moglo reći da smo trenutno u distopiji – iako ima još mnogo toga da dođe .

Opširnije

Izvor: Informer.rs