„Simić me uhodi, došao mi je na nastup!“ Ljupka Stević otkrila kako je reagovala kada je videla bivšeg partnera (VIDEO)

od strane | sep 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ljupka je priznala da je ostala profesionalna tokom celog nastupa, a kada se završila svirka samo je pobegla sa bine.

Ljupka Stević večeras se pojavila na proslavi rođendana poznatog frizera Borisa Obreskog. Pevačica je tom prilikom za Informer otkrila kako se njen bivši partner, general Simić pojavio letos na njenom nastupu u Crnoj Gori. 

Foto: Informer

 

– Simke me uhodi, došao je na moj nastup u Budvi, mislim da je bio jul mesec. Pojavio se u klubu i ja sam odmah nakon nastupa pobegla sa bine. Nema tu neke preterane reakcije, kada si na bini ti si profesionalac, ne sme ništa drugo da se dešava, u tom momentu moram da odreagujem profesionalno. Ne bih ga ni primetila da mi vlasnik diskoteke nije pustio poruku i rekao da pogledam u pravcu njegovog separea, a kada sam pogledala imala sam šta i da vidim. Ničim izazvan se pojavio, znao je da nastupam, nije slučajno došao. Moraćete njega da pitate zašto je to uradio, nadam se da nije u penziji i da može da objasni zašto se pojavio – rekla je ona – rekla je ona. 

Ljupka je otkrila da li se uplašila kada je videla njega na nastupu. 

– Hvala Bogu život sam svoj spasila, automobil je kasko osiguran, tako da Ljupka nema čega da se plaši. On je za mene zabetoniran dva metra ispod zemlje i nema šanse kod mene – rekla je Ljupka. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs