Šik modne kombinacije koje možete obući posle plaže (FOTO)

od strane | avg 1, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Predlažemo vam nekoliko opuštenih, a upečatljivih modnih kombinacija koje možete nositi posle plaže.

Posle plaže možete obući sve što stane u torbu za plažu. Dozvoljene su i poželjne razne modne kombinacije. 

To mogu biti haljina od satena koja ide uz ravne sandale, pareo suknja i top, udobne bokserice koje se lako kombinuju sa bikini topom i maramom za kosu, ali i mini suknja koji će izgledati savršeno uz belu košulju.

Mini haljina bez rukava

Ovu prugastu mini haljina sa plavo-braon horizontalnim prugama samo navucite na kupaći kostim. Stilizuje kosu u rep ili punđu i spremni ste za šetnju do grada posle plaže. 

Duga suknja i interesantan top

I ovu kombinaciju možete obući preko kupaćeg. Izazovni top otkriva preplanuli dekolte, a duga suknja je nežna i ženstvena. 

Bokserice i košulja

Za sportski izgled isprobajte varijantu trenerke sa boksericama i ležernom košuljom od istog materijala. 

Mini suknja i bela košulja

Ako posle plaže hoćete da delujete elegantno, odlučite se za crnu mini suknju i jednostavnu belu košulju. Da bi sve delovalo efektnije, slobodno otkopčajte košulju i otkrijte preplanulu kožu.

Plavi komplet

U svetloplavom kompletu koji čine košulja i pantalone delovaćete nežno i ženstveno. Dopunite čitav izgled maramom za kosu u pastelnim tonovima.

Beli kombinezon

Ovaj kombinezon je i zavodljiv i ženstven i odlično ističe figuru i preplanuli ten.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs