Severina iskopirala Jelenu Đoković! Pevačica se pojavila u komadu od 1.050 evra koji je nosila Noletova žena

od strane | sep 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jelena Đoković počela je ozbiljno da postavlja modne standarde, te ju je sada iskopirala i Severina koja obavezno mora prva da ponese najnovije odevne komade.

Jelena se, naime, još u julu na jednom meču svog supruga Novaka Đokovića pojavila u kardiganu koji košta 1.050 evra i tada su mediji o tome brujali.

Foto: profimedia

 

Međutim, Severina je izgleda ovaj ogrtač uspela da nabavi tek sada i odmah je objavila fotogrfaiju u njemu. Ona se fotografisala sa sinom, a providni komad odmah je privukao pažnju njenim pratiocima.

Reč je o ručno rađenom kardiganu od mohera, što je zapravo dlaka angorske koze i jedan od najstarijih tekstilnih materijala. Moher je uglavnom bele boje, a po hemijskom sastavu je veoma sličan vuni od ovce, mada ima mnogo sjajniju površinu. Kako se navodi, u pitanju su veoma snažna i elastična vlakna, koja se lako farbaju i najčešće se koriste za izradu džempera, šešira, odela, čarapa, tepiha itd. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs