„Sarađivaću sa svetskim zvezdama!“ Filip Car se zaposlio, otkrio detalje novog angažmana, ponovo će biti pred kamerama

od strane | mar 13, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Filip Car nastavlja život pred kamerama, ali u malo drugačijem formatu.

Filip Car će uskoro dobiti devojčicu koju čeka sa svojom izabranicom Aleksandrom Nikolić

Nakon izlaska iz šeste sezone „Zadruge“, Filip je odlučio da se udalji od rijalitija i posveti svojoj Tiktok karijeri. On je sada na pomenutoj platformi ispričao da prihvatio ponudu za posao i da je to ostvarenje njegovog dečačkog sna. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Ne radi se o rijalitiju. To je nešto čime sam se bavio u mladosti. Moj dečački san. Smatram da imam potencijal za to. Aleksandra je bila oduševljena kad sam joj rekao i moj otac se složio. Ne znam kako će sestra i mama prihvatiti, one još uvek ne znaju, ali videćemo. Dobio sam ponudu od jedne firme koja proizvodi energetska pića. Nije baš rijaliti, ali je format sličan tome. U ovom projektu su uključene svetske zvezde, sportisti i poznati iz celog sveta. Radi se o boksu. Boks sam trenirao kao mlađi – otkrio je Car.

On još ističe da će mu to potpuno promeniti život i motivisati ga, iako je honorar mali.

Foto: Instagram

 

– Znajući da ću da se takmičim u boksu, biću prisiljen da treniram i promeniću svoj život na bolje. To će biti na svetskom nivou. Honorar je mali, ali ukoliko osvojiš glavnu nagradu koja iznosi 100.000 dolara, to nije malo. Barem nisam u „Eliti“. Biće prilike da se pokažem pred celim svetom, to će se prenositi širom sveta, dobra prilika za marketing. Neću morati da budem udaljen od kuće, svoje ćerke i porodice. U novembru će biti samo organizovani bokserski mečevi u Mađarskoj. Tamo ću biti mesec ili dva. Ukoliko me u prvoj rundi prebiju, naravno, odmah idem kući, ne takmičim se dalje – ispričao je Filip, uveren da će ga ovo motivisati.

–  Moraću dobro da se pripremim i treniram, uveren sam da ću biti motivisan novčanom nagradom. Jedino što traže od mene je da reklamiram proizvod – ispričao je Filip Car.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs