„Saniraju se posledice teške noći“, Milica Mitrović objavila snimak muža dok ga masiraju (VIDEO)

od strane | jul 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Milica Mitrović, direktorka zabavnog programa Pink televizije, nasmejala je danas sve svoje pratioce objavivši snimak supruga Željka dok ga maserka masira na plaži.

Naime, Željko Mitrović uživao je na Azurnoj obali u suncu i moru, dok su ga masirali na ležaljci, a tu je bio i njihov ljubimac Lusi.

„Saniraju se posledice teške noći“ – napisala je Milica Mitrović.

Podsetimo, Željko Mitrović, vlasnik televizije „Pink“, objavio je nedavno na svom zvaničnom Instagram nalogu da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa „Zadruga“.

Foto: Instagram/printscreen

 

Kako je otkrio, nova „Zadruga 7“ imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond.

– Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezone projekta biće „ELITA“ – najavio je Mitrović.

A kom voditelju je Željko Mitrović ponudio dve plate i stan, pa sad prelazi da živi u Beograd i sprema novi projekat, pročitajte u odvojenom tekstu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs